Сайтът не поддържа вашия браузър. Препоръчваме ви да използвате Edge, Chrome, Safari или Firefox

Безплатна доставка над 50 лв. Безплатно връщане и замяна Повече информация

Връщане и замяна

Във 4STORIES гарантираме уникално изживяване при пазаруване. Когато получите поръчката си, ако не сте доволни, можете да я замените или да поискате възстановяване на сумата напълно БЕЗПЛАТНО - имате 30 дни да промените решението си!
За избягване на всяко съмнение, в изпълнение на Директива 83/2011/ЕС на Европейския парламент и на Съвета относно правата на потребителите, която директива 4STORIES спазва стриктно, всеки потребител-купувач има право да върне закупен от него артикул (продукт) в рамките на 30 календарни дни от получаването му, без изрично задължение да посочвате причината за решението за връщане. Всеки един артикул може да бъде върнат или заменен чрез куриер, като всички куриерски, банкови и други такси и разноски са изцяло за сметка на 4STORIES. Заявените за връщане артикули трябва да бъдат в изряден търговски вид (неизползвани).

Какви стъпки трябва да предприема, за да заменя или върна поръчката си или конкретен артикул(и) от нея?

Следвайте инструкциите и попълнете формуляра за връщане/замяна, който сте получили заедно с пратката си, или се свържете с нас чрез email: contact@4stories.eu или на тел.: 0889508889. 

Кога ще получа заменения артикул | възстановената сума?

След получаване на пратката от наша страна и одобряване на замяната (връщането), ще заменим артикулите или възстановим сумата в най-кратък срок, не по-късно от 14 календарни дни (имайте предвид, че плащанията винаги зависят от вашата банка). Сумата ще ви бъде изплатена по банков път по посочената от вас банкова сметка. 

Кошница

Няма повече продукти, налични за продажба

Кошницата е празна