Връщане и замяна

  • Безплатно и лесно връщане или замяна: обадете ни се на 0889 50 88 89 или ни пишете на: contact@4stories.eu
  • Всеки закупен артикул може да бъде върнат или заменен безплатно чрез куриер
  • За Ваше удобство генерираме товарителница, с която връщате артикулите в предпочитан от Вас офис на Спиди
  • Може да възстановим заплатената от Вас сума в брой посредством наложен платеж, който да получите във всеки един офис на Спиди, или по банков път - на посочена от Вас банкова сметка

Всеки един артикул (продукт) може да бъде върнат или заменен чрез куриер, като всички куриерски, банкови и други такси и разноски са изцяло за сметка на 4STORIES. Заявените за връщане артикули (продукти) трябва да бъдат в изряден търговски вид (неизползвани, непрани).

За избягване на всяко съмнение, в изпълнение на Директива 83/2011/ЕС на Европейския парламент и на Съвета относно правата на потребителите, която директива 4STORIES спазва стриктно, всеки потребител-купувач има право да върне закупен от него артикул (продукт) в рамките на 30 календарни дни от получаването му, без изрично задължение да посочвате причината за решението за връщане.

Ако връщането се одобри, Вие ще получите от нас имейл за потвърждение и ще Ви бъде изплатена заплатената от Вас сума за конкретния артикул (продукт) в рамките на няколко дни (имайте предвид, че плащанията винаги зависят от Вашата банка). Сумата ще Ви бъде изплатена по банков път по посочената от Вас банкова сметка. Заплатената от Вас сума може да бъде възстановена и в брой посредством наложен платеж, като в този случай може да получите сумата в удобен за Вас офис на Спиди. 

E-mail: contact@4stories.eu

x
x