Често задавани въпроси

 ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

 

 • Нужно ли е да имам регистрация, за да направя поръчка?

Не е необходимо да имате регистрация, можете да поръчате в Сайта ни като „гост“.

 • Как да разбера състоянието на своята поръчка?

В секцията „Моят профил“, в раздел „Моите поръчки“ можете да проверите състоянието на Вашата поръчка. Ако не сте регистрирани като потребител, можете да проверите това, като активирате линка "Информация за поръчка" в имейла за потвърждение, който Ви е изпратен.

 • Мога ли да премахвам артикули (продукти) от своята кошница за покупки?

Можете да премахнете всеки един артикул/и (продукт/и), който/които не желаете от Вашата кошница за покупки, винаги когато поръчката не е била обработена.

 • Мога ли да променям своята поръчка?

Можете да промените Вашата поръчка, докато тя не бъде обработена. Ако желаете да я промените, след като бъде обработена, свържете се с нас от раздел „Формуляр за връзка” в Сайта или с Отдел „Обслужване на клиента“, като ни се обадите на телефон 0889 50 88 89 или ни изпратите имейл на следния имейл адрес: contact@4stories.eu.

 • Мога ли да анулирам своята поръчка?

При всякакви въпроси относно доставката, можете да се свържете с Отдел „Обслужване на клиента“, като ни се обадите на телефон 0889 50 88 89 или ни изпратите имейл на следния имейл адрес: contact@4stories.eu, вкл. за потенциална анулация.

 • Мога ли да възстановя паролата си, ако я забравя?

В случай че забравите избраната от Вас парола (при поръчки като регистриран потребител), може да я възстановите в раздел „Моят профил“, като Сайтът ще генерира автоматично нова индивидуална парола, за което ще получите потвърждаващ имейл на посочения от Вас имейл адрес към момента на регистрацията.

 • Как да разбера дали има стокова наличност от определен артикул (продукт)?

Всеки един артикул без индикация „Изчерпан“ е наличен за покупка. В случай че няма стокова наличност от него, ще го премахнем от Сайта своевременно.

 • Какво трябва да направя, ако получа грешен артикул (продукт)?

Ако случайно получите артикул (продукт), който не сте поръчали, можете да го върнете, в случай че не е бил използван от Вас. За тази цел, молим, запознайте се с нашите „Условия за връщане и замяна на продукти (артикули)" в Общите условия на Сайта или се свържете с Отдел „Обслужване на клиента“.

 

РЕГИСТРАЦИЯ

 

Възможностите за пазаруване от 4stories.eu са като „гост“ или като се регистрирате и станете потребител на Сайта (второто ще улесни Вашите бъдещи покупки, като ги направи по-бързи и лесни за осъществяване).

Стъпките, които трябва да следвате, за да станете наш потребител, са следните:

 1. Натиснете върху линка "Моят профил".
 2. Попълнете задължителните полета във формуляра "Регистрация".
 3. Потвърдете профила си и след това ние ще Ви изпратим потвърждаващ имейл за създаването му.

 

КАК ДА НАПРАВЯ ПОКУПКА

 

За да направите онлайн покупка от 4stories.eu, просто следвайте тези стъпки:

 1. Изберете артикула, който Ви интересува от продуктовия каталог.
 2. Натиснете бутона „Добави в кошницата“. След това може да изберете между „Продължи с пазаруването“ или „Поръчай“.
 3. Важно е да знаете, че можете да осъществите Вашата поръчка с две опции - като „гост“ на Сайта или като се регистрирате и станете наш потребител.
 4. След правилно въвеждане на Вашите данни, активирайте бутона „Потвърдете“.
 5. Изберете начин на плащане.
 6. Ще получите имейл с потвърждение на покупката си.

Извършените покупки от 4stories.eu са напълно сигурни. Ние гарантираме сигурността на Вашите лични данни (за повече инфорамация, молим, запознайте с нашата Политика за поверителност).

 

ДОСТАВКА

 • Къде мога да получа поръчката си на територията на Република България?

Поръчката може да бъде доставена до офис на Спиди или до посочен от Вас адрес на територията на Република България.

 • Каква е цената и срокът за доставка на поръчката ми?

Срокът на доставка до офис на Спиди или до Ваш адрес в рамките на Република България е от 1 (един) до 3 (три) работни дни. За часа на доставка ще бъдете уведомени с текстово съобщение (SMS) на посочения от Вас телефон за контакт.

Цената за доставка до офис на Спиди е 4,00 лв., а до адрес - 5,30 лв., спрямо тарифата за доставки на куриерска компания Спиди. Доставката е безплатна при поръчка над 50 лв. 

 • Как да съм сигурен, че съм осъществил покупката си правилно?

След като сте направили поръчката си и сте осъществили плащане, ще получите имейл за потвърждение от нас. Ако не получите такъв, Ви препоръчваме да се свържете с нас на телефон 0889 50 88 89 или чрез имейл на следния имейл адрес: contact@4stories.eu.

 

ВРЪЩАНЕ

 • Какво трябва да направя, за да върна даден артикул (продукт)?

В случай че желаете да върнете артикул (продукт) се свържете с нас на телефон 0889 50 88 89 или чрез имейл на следния имейл адрес: contact@4stories.eu. Артикулите (продуктите) трябва да бъдат в изряден търговски вид (неизползвани, непрани). Връщането на артикули (продукти) може да бъде направено безплатно чрез куриер. Закупените стоки може да върнете в рамките на 30 (тридесет) дни от получаването им.

 • Кога ще получа сумата от моето връщане?

Ако връщането се одобри, Вие ще получите от нас имейл за потвърждение и ще Ви бъде изплатена заплатената от Вас сума за конкретния артикул (продукт) в рамките на няколко дни (имайте предвид, че плащанията винаги зависят от Вашата банка). Сумата ще Ви бъде изплатена по банков път по посочената от Вас банкова сметка. Заплатената от Вас сума може да бъде възстановена и в брой посредством наложен платеж, като в този случай може да получите сумата в удобен за Вас офис на Спиди.

 

ЗАМЯНА НА АРТИКУЛИ

 

 • Мога ли да заменям артикули (продукти)?

В случай че желаете да замените артикул (продукт) се свържете с нас на телефон 0889 50 88 89 или чрез имейл на следния имейл адрес: contact@4stories.eu. Ще се опитаме да Ви съдействаме възможно най-бързо.

 

ДЕФЕКТЕН ИЛИ ПОВРЕДЕН АРТИКУЛ (ПРОДУКТ)

 

 • Какво мога да направя, ако полученият от мен артикул (продукт) е дефектен?

В случай че сте получили дефектен артикул (продукт) се свържете с нас на телефон 0889 50 88 89 или чрез имейл на следния имейл адрес: contact@4stories.eu. Ще се опитаме да разрешим проблема възможно най-бързо.

 

ПЛАЩАНЕ

 

 • Какъв разплащателен метод мога да използвам, за да извърша моята покупка?

Нашите разплащателни методи са следните:

а) наложен платеж (плащане при доставка); и

б) плащане с дебитна или кредитна карта (приемаме плащания със следните банкови карти: Visa, VisaElectron, Maestro, MasterCard, като плащането се администрира от трето лице – 2Checkout, с което 4STORIES се намира в договорно правоотношение).

 • Безопасно ли е да пазарувам онлайн от Сайта на 4STORIES?

Можете да пазарувате напълно спокойно, като гарантираме сигурността на Вашите лични данни и покупки.

 • Какво трябва да направя, ако картата ми е отхвърлена?

Вашата карта може да бъде с изтекъл срок, да е достигнала своя кредитен лимит или въведените данни да са грешни. Препоръчваме да се свържете с банката-картоиздател.

 • Мога ли да получа фактура на името на моята фирма?

Да, можете да получите фактура на името на Вашата фирма, като изберете опцията "Компания", когато се обработва поръчката, представяйки данъчната информация, която изискваме.

x
x