Сайтът не поддържа вашия браузър. Препоръчваме ви да използвате Edge, Chrome, Safari или Firefox

Безплатна доставка над 50 лв. Повече информация

ЗА НАС

4STORIES представя нов прочит на женствеността извън границите на обичайното - изграден върху силни вярвания, мисията ни е да показваме какво е да си жена. Вярваме в себеизразяването на жените, което ни кара да се стремим да надхвърляме очакванията, като представяме екосъобразни и устойчиви бижута за всеки ден, изработени от медицинска стомана 316L с 18К PVD златно покритие, създаващи тенденция. Нашата мисия е дадем на всяка жена ежедневна доза изтънченост по етичен начин, без да я караме да избира между качество и цена - ние предлагаме и двете.

Всеки модел проявява създаването на нов свят, предназначен за съвременните жени - елегантни, женствени и незавасими. Нашият ангажимент към жените стои в основата на 4STORIES. Сила, увереност, смелост - ценностите, които следваме и се стремим да внушаваме на всяка жена, която ни вярва.

4STORIES e резултат от балансирана комбинация от творчески талант и страст - млад екип, който работи заедно, за да ви предостави най-доброто изживяване между продукт и услуга. От дизайна до доставката на нашите аксесоари, всяка фаза от преживяването е внимателно организирана, за да можете да се почувствате специални, носейки едно от нашите малки съкровища.

Кошница

Няма повече продукти, налични за продажба

Кошницата е празна