Сайтът не поддържа вашия браузър. Препоръчваме ви да използвате Edge, Chrome, Safari или Firefox

Безплатна доставка над 50 лв. Безплатно връщане и замяна Повече информация

ЗА НАС

4STORIES представя нов прочит на женствеността извън границите на обичайното - изграден върху силни вярвания, мисията ни е да показваме какво е да си жена. Вярваме в себеизразяването на жените, което ни кара да се стремим да надхвърляме очакванията, като представяме екосъобразни и устойчиви бижута за всеки ден, изработени от медицинска стомана 316L с 18К PVD златно покритие, създаващи тенденция. Нашата мисия е дадем на всяка жена ежедневна доза изтънченост по етичен начин, без да я караме да избира между качество и цена - ние предлагаме и двете.

Всеки модел проявява създаването на нов свят, предназначен за съвременните жени - елегантни, женствени и незавасими. Нашият ангажимент към жените стои в основата на 4STORIES. Сила, увереност, смелост - ценностите, които следваме и се стремим да внушаваме на всяка жена, която ни вярва.

4STORIES e резултат от балансирана комбинация от творчески талант и страст - млад екип, който работи заедно, за да ви предостави най-доброто изживяване между продукт и услуга. От дизайна до доставката на нашите аксесоари, всяка фаза от преживяването е внимателно организирана, за да можете да се почувствате специални, носейки едно от нашите малки съкровища.

Кошница

Няма повече продукти, налични за продажба

Кошницата е празна