Сайтът не поддържа вашия браузър. Препоръчваме ви да използвате Edge, Chrome, Safari или Firefox

Безплатна доставка над 50 лв. Безплатно връщане и замяна Повече информация

Материали и грижа

МЕДИЦИНСКА СТОМАНА

Бижутата, които предлагаме, са изработени от най-висок клас стомана, т. нар. медицинска стомана 316L, която се използва в хирургията поради своите хипоалергенни свойства. Те са преминали през EU REACH (Restriction, Evaluation and Authorisation of Chemicals) и CA 65 тестове за качество на медицинската стомана, гарантиращи липсата на никел, олово, кадмий и други съединения, вредни за човешкото здраве и околната среда. Напълно подходящи са за хора с чувствителна кожа, склонна към алергии. Медицинската стомана е водоустойчив материал, който не потъмнява и не променя цвета си, и няма да оцвети кожата ви. Изключително твърд материал, устойчива е на надраскване, огъване и нараняване. Тя е устойчива за нашата планета - нуждае се от по-малко количество енергия при производство и е 100% рециклируема. 

18К PVD ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ

PVD 18К златното покритие представлява нанесен слой 18 карата злато върху бижу от медицинска стомана посредством прецизната и висок клас технология Physical Vapor Deposition (PVD). 18К означава, че златото е 75% чисто. За нас, най-добрият избор е 18К, тъй като то е с наситен и мек златен цвят и същевременно с достатъчна твърдост, която се губи при по-големите карати. Технологията представлява впръскване на златното покритие върху бижуто от медицинска стомана посредством високо налягане във вакуумна среда. Високото налягане и използването на титаниев нитрид в процеса създава изключително здрава свръзка между молекулите на двата метала и прави бижуто устойчиво на износване, надраскване и нараняване. 

ГРИЖА ЗА БИЖУТАТА

Бижутата от медицинска стомана с 18К златно покритие не потъмняват и не променят цвета си дори при допир с вода. След намокряне, за най-добра грижа ви съветваме да подсушавате бижуто. В случай че ги носите в морето или в басейн, когато излезете от водата, изплакнете ги с чиста вода и ги подсушете, за да премахнете солта и химикалите, които вредят на покритието.

Парфюмите и лосионите могат да нарушат покритието им в дългосрочен план. След употреба, изчакайте да абсорбират и тогава поставете бижутата си.

Съхранявайте ги в защитна кутия за бижута, далеч от слънчева светлина и влага. Не съхранявайте бижутата си в банята или на други влажни места.

Използвайте мека микрофибърна или памучна кърпа, за да подсушите, почистите и върнете блясъка им.

И не забравяйте: бижуто е последният аксесоар, който да добавите към перфектната си визия и първият, който да свалите вечер.

Кошница

Няма повече продукти, налични за продажба

Кошницата е празна