Сайтът не поддържа вашия браузър. Препоръчваме ви да използвате Edge, Chrome, Safari или Firefox

Безплатна доставка над 50 лв. Безплатно връщане и замяна Повече информация

КАКВО ЩЕ НОСИМ ПРЕЗ ЛЯТО2020?

Посрещаме горещите дни въоръжени.

Главни тенденции през новия сезон.

Обеци-халки

По-уместни от всякога това лято!
Въпреки че, ще бъдем честни, халките са се превърнали в класическо бижу, което винаги ще бъде актуално. През този сезон остава само да изберете вашата форма и размер. Ако все още нямате подобен тип обеци, изберете класически с лъскава или релефна повърхност. Ако вече имате класически, препоръчваме ви да изберете такива с добавени елементи към тях.

Перли

Точно те със сигурност може да се нарекат съвременна, модерна класика. Степента на уместност на този елемент само може да се увеличава през този сезон. Не забравяйте да обърнете внимание на висящите обеци, както и халките с перли. Също така, можете да добавяте колиета с перли, гривни или пръстени.

Широки вериги

През новия сезон масивните бижута тип верига стават още по-обичани и предпочитани. Чувствайте се свободни да комбинирате такива аксесоари с рокля, риза, тениска и дънки. Не забравяйте да ги съчетавате също с допълнителни по-тънки колиета.Колиета на степени

Разбира се, през лятото предпочитаме няколко колиета с различни дължини. Носим 2-3, с близка за нас символика и геометрия на различни нива. Мидите, перлите и различните видове медальони ще доминират тенденциите през тези месеци.

Кошница

Няма повече продукти, налични за продажба

Кошницата е празна