Сайтът не поддържа вашия браузър. Препоръчваме ви да използвате Edge, Chrome, Safari или Firefox

Безплатна доставка над 50 лв. Безплатно връщане и замяна Повече информация

КОЛЕКЦИЯ ЗОДИАЦИ

Създадени, за да олицетворят нашата същност, колекцията ни от зодиакални колиета изразява връзката ни със звездите и дълбините на нашата магическа звездна индивидуалност. Нещо повече от почит към зодиакалните съзвездия, тази колекция отразява връзката между Вселената и нас самите. 

Всеки зодиакален знак носи своята уникална хармония, космическа мистичност, проявяваща се в нашата същност.

КАКВО КАЗВА ВАШИЯТ ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК ЗА САМИТЕ ВАС?

 

Овен

Смели и уверени, Овните насърчават хората около тях да се стремят към успехи, като внасят увереност и жизнерадост във всичко, което правят. Въпреки че това им позволява да бъдат емоционални и позитивни, понякога може да са нетърпеливи и импулсивни. Те, обаче, са способни да стимулират другите и да създават велики лидери.  Най-добре се балансират със знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Елемент: Огън

Символ: Овенът

Вижте своето зодиакално колие тук

Телец

Силни и честни, Телците са надеждни приятели, на които дълбоко можем да се доверим. Като един от най-трудните знаци, те са амбициозни и яростни в своята решителност и няма да се поколебаят да си свършат работата. Те са постоянни в убежденията си и държат на думата си. Винаги си заслужава да имаме по един Телец в обкръжението си.  Най-добре се балансират със знаците Рак, Козирог и Риби.

Елемент: Земя

Символ: Бикът

Вижте своето зодиакално колие тук

Близнаци

Гъвкави и изразителни, Близнаците имат любопитен характер, като същевременно са позитивни и приспособими към каквато и да е среда. Високоенергични, Близнаците са импулсивни и могат да се чувстват много добре и само в собствената си компания. Най-добре се балансират със знаците Везни и Лъв.

Елемент: Въздух

Символ: Близнаците

Вижте своето зодиакално колие тук

Рак

Състрадателни и интуитивни по природа, Раците имат силни сантиментални ценности и са невероятно лоялни. Те поставят интуицията в центъра на всичко, което правят, и са креативни и одухотворени. Раците понякога може да бъдат интровертни, но тяхната сила се крие в способността да създават дълбоки връзки и приятелства, ако открият съмишленици. Най-добре се балансират със знаците Риби, Скорпион и Дева.

Елемент: Вода

Символ: Ракът

Вижте своето зодиакално колие тук

Лъв

Отзивчиви и любезни, Лъвовете карат всички около тях да се чувстват добре и се радват да създават нови приятелства и социални връзки. Те са невероятно истински и може да се раздават много, ако сте избрани да бъдете част от живота им, но и може да ви изглеждат фокусирани върху себе си, ако не ги познавате. Лъвовете са уверени, смели и естествено родени лидери. Най-добре се балансират със знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Елемент: Огън

Символ: Лъвът

Вижте своето зодиакално колие тук

Дева

Лоялни и практични, Девите имат топло и нежно присъствие и правят всичко с много страст и по най-добрия начин, на който са способни. С интерес през целия си живот към ученето, Девите са умни и любопитни и правят всичко възможно, за да научат повече за света, но имат склонност към перфекционизъм и може да се разочароват, когато нещата не се случват по начина, по който те искат. Те, обаче, са изключително трудолюбиви и се стремят да постигат целите си. Най-добре се балансират със знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Елемент: Земя

Символ: Девицата

Вижте своето зодиакално колие тук

Везни

Милостиви и широкоскроени, Везните са любознателни, мъдри и хармонични по природа. Мечтатели по сърце, ключова характеристика на Везните е емоционалната интелигентност, която ги прави невероятно грижовни приятели. Понякога Везните могат да поставят другите пред себе си, водейки ги до вътрешни конфликти и дерзания при вземане на решение. Най-добре се балансират със знаците Водолей, Близнаци и Стрелец.

Елемент: Въздух

Символ: Везни

Вижте своето зодиакално колие тук

Скорпион

Скорпионите са страстни и находчиви, което ги прави естествени лидери и родени иноватори. Уверени и автентични в своите убеждения, Скорпионите се борят за това, в което вярват, и притежават честен характер, достоен за дълбоко уважение. Докато темпераментът им може да бъде понякога смущаващ, Скорпионът е силно любящ и лоялен. Най-добре се балансират със знаците Дева, Козирог и Риби.

Елемент: Вода

Символ: Скорпионът

Вижте своето зодиакално колие тук

Стрелец

Стрелците са щедри, имат оптимистичен поглед към живота и добро чувство за хумор. Обичат да пътуват и разширяват съзнанието си, Стрелците са по природа любопитни, отворени за промяна и ентусиазирани да постигнат целите си да осмислят живота си. Това ги прави независими и социално уверени, но и поставяйки своите нужди на първо място. Най-добре се балансират със знаците Водолей и Лъв.

Елемент: Огън

Символ: Стрелецът

Вижте своето зодиакално колие тук

Козирог

Независими по природа, Козирозите са дисциплинирани във всичко, което са си поставили за цел. С логично и интелигентно мислене, Козирозите са в състояние да правят реалистични планове, които постигат успех в работата и личния им живот и ги правят отговорни и полезни ръководители на екипи. Амбициозни по природа, Козирозите се стремят да работят усилено, като поставят искреността в сърцевината на това, което правят. Най-добре се балансират със знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Елемент: Земята

Символ: Козата

Вижте своето зодиакално колие тук

Водолей

Независими и с богато въображение, Водолеите притежават силна емоционална интелигентност и са привърженици на откритата комуникация и връзка с другите. Те са находчиви и оригинални, родени хуманитаристи, които имат уникалната способност да се адаптират към околните. Водолеите са трудолюбиви, упорити, обичат конкуренцията и се стремят към развитие. Най-добре се балансират със знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Елемент: Въздух

Символ: Водоносецът

Вижте своето зодиакално колие тук

Риби

Привързани и мъдри, Рибите са съпричастни по природа, приятелски настроени към всички, с които се сблъскват, и са готови да помогнат на другите без да очакват нищо в замяна. Естествено интуитивни, Рибите поддържат дълбока връзка с живота и го изразяват чрез творчество и състрадание. Докато интуицията и емоционалната интелигентност са в същината на характера им, Рибите понякога могат да бъдат погълнати от идеализиране на ситуации и прекалено доверяване на хората. Най-добре се балансират със знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Елемент: Вода

Символ: Рибата

Вижте своето зодиакално колие тук

Кошница

Няма повече продукти, налични за продажба

Кошницата е празна