Сайтът не поддържа вашия браузър. Препоръчваме ви да използвате Edge, Chrome, Safari или Firefox

Безплатна доставка над 50 лв. Повече информация

КОЛЕКЦИЯ ЗОДИАЦИ

Създадени, за да олицетворят нашата същност, колекцията ни от зодиакални колиета изразява връзката ни със звездите и дълбините на нашата магическа звездна индивидуалност. Нещо повече от почит към зодиакалните съзвездия, тази колекция отразява връзката между Вселената и нас самите. 

Всеки зодиакален знак носи своята уникална хармония, космическа мистичност, проявяваща се в нашата същност.

КАКВО КАЗВА ВАШИЯТ ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК ЗА САМИТЕ ВАС?

 

Овен

Смели и уверени, Овните насърчават хората около тях да се стремят към успехи, като внасят увереност и жизнерадост във всичко, което правят. Въпреки че това им позволява да бъдат емоционални и позитивни, понякога може да са нетърпеливи и импулсивни. Те, обаче, са способни да стимулират другите и да създават велики лидери.  Най-добре се балансират със знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Елемент: Огън

Символ: Овенът

Вижте своето зодиакално колие тук

Телец

Силни и честни, Телците са надеждни приятели, на които дълбоко можем да се доверим. Като един от най-трудните знаци, те са амбициозни и яростни в своята решителност и няма да се поколебаят да си свършат работата. Те са постоянни в убежденията си и държат на думата си. Винаги си заслужава да имаме по един Телец в обкръжението си.  Най-добре се балансират със знаците Рак, Козирог и Риби.

Елемент: Земя

Символ: Бикът

Вижте своето зодиакално колие тук

Близнаци

Гъвкави и изразителни, Близнаците имат любопитен характер, като същевременно са позитивни и приспособими към каквато и да е среда. Високоенергични, Близнаците са импулсивни и могат да се чувстват много добре и само в собствената си компания. Най-добре се балансират със знаците Везни и Лъв.

Елемент: Въздух

Символ: Близнаците

Вижте своето зодиакално колие тук

Рак

Състрадателни и интуитивни по природа, Раците имат силни сантиментални ценности и са невероятно лоялни. Те поставят интуицията в центъра на всичко, което правят, и са креативни и одухотворени. Раците понякога може да бъдат интровертни, но тяхната сила се крие в способността да създават дълбоки връзки и приятелства, ако открият съмишленици. Най-добре се балансират със знаците Риби, Скорпион и Дева.

Елемент: Вода

Символ: Ракът

Вижте своето зодиакално колие тук

Лъв

Отзивчиви и любезни, Лъвовете карат всички около тях да се чувстват добре и се радват да създават нови приятелства и социални връзки. Те са невероятно истински и може да се раздават много, ако сте избрани да бъдете част от живота им, но и може да ви изглеждат фокусирани върху себе си, ако не ги познавате. Лъвовете са уверени, смели и естествено родени лидери. Най-добре се балансират със знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Елемент: Огън

Символ: Лъвът

Вижте своето зодиакално колие тук

Дева

Лоялни и практични, Девите имат топло и нежно присъствие и правят всичко с много страст и по най-добрия начин, на който са способни. С интерес през целия си живот към ученето, Девите са умни и любопитни и правят всичко възможно, за да научат повече за света, но имат склонност към перфекционизъм и може да се разочароват, когато нещата не се случват по начина, по който те искат. Те, обаче, са изключително трудолюбиви и се стремят да постигат целите си. Най-добре се балансират със знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Елемент: Земя

Символ: Девицата

Вижте своето зодиакално колие тук

Везни

Милостиви и широкоскроени, Везните са любознателни, мъдри и хармонични по природа. Мечтатели по сърце, ключова характеристика на Везните е емоционалната интелигентност, която ги прави невероятно грижовни приятели. Понякога Везните могат да поставят другите пред себе си, водейки ги до вътрешни конфликти и дерзания при вземане на решение. Най-добре се балансират със знаците Водолей, Близнаци и Стрелец.

Елемент: Въздух

Символ: Везни

Вижте своето зодиакално колие тук

Скорпион

Скорпионите са страстни и находчиви, което ги прави естествени лидери и родени иноватори. Уверени и автентични в своите убеждения, Скорпионите се борят за това, в което вярват, и притежават честен характер, достоен за дълбоко уважение. Докато темпераментът им може да бъде понякога смущаващ, Скорпионът е силно любящ и лоялен. Най-добре се балансират със знаците Дева, Козирог и Риби.

Елемент: Вода

Символ: Скорпионът

Вижте своето зодиакално колие тук

Стрелец

Стрелците са щедри, имат оптимистичен поглед към живота и добро чувство за хумор. Обичат да пътуват и разширяват съзнанието си, Стрелците са по природа любопитни, отворени за промяна и ентусиазирани да постигнат целите си да осмислят живота си. Това ги прави независими и социално уверени, но и поставяйки своите нужди на първо място. Най-добре се балансират със знаците Водолей и Лъв.

Елемент: Огън

Символ: Стрелецът

Вижте своето зодиакално колие тук

Козирог

Независими по природа, Козирозите са дисциплинирани във всичко, което са си поставили за цел. С логично и интелигентно мислене, Козирозите са в състояние да правят реалистични планове, които постигат успех в работата и личния им живот и ги правят отговорни и полезни ръководители на екипи. Амбициозни по природа, Козирозите се стремят да работят усилено, като поставят искреността в сърцевината на това, което правят. Най-добре се балансират със знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Елемент: Земята

Символ: Козата

Вижте своето зодиакално колие тук

Водолей

Независими и с богато въображение, Водолеите притежават силна емоционална интелигентност и са привърженици на откритата комуникация и връзка с другите. Те са находчиви и оригинални, родени хуманитаристи, които имат уникалната способност да се адаптират към околните. Водолеите са трудолюбиви, упорити, обичат конкуренцията и се стремят към развитие. Най-добре се балансират със знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Елемент: Въздух

Символ: Водоносецът

Вижте своето зодиакално колие тук

Риби

Привързани и мъдри, Рибите са съпричастни по природа, приятелски настроени към всички, с които се сблъскват, и са готови да помогнат на другите без да очакват нищо в замяна. Естествено интуитивни, Рибите поддържат дълбока връзка с живота и го изразяват чрез творчество и състрадание. Докато интуицията и емоционалната интелигентност са в същината на характера им, Рибите понякога могат да бъдат погълнати от идеализиране на ситуации и прекалено доверяване на хората. Най-добре се балансират със знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Елемент: Вода

Символ: Рибата

Вижте своето зодиакално колие тук

Кошница

Няма повече продукти, налични за продажба

Кошницата е празна