Сайтът не поддържа вашия браузър. Препоръчваме ви да използвате Edge, Chrome, Safari или Firefox

Безплатна доставка над 50 лв. Безплатно връщане и замяна Повече информация

ТЕНДЕНЦИИ ПРИ АКСЕСОАРИТЕ ЗА 2020Г.

Красивите и правилно подбрани аксесоари без съмнение са това, което прави една визия завършена. Цялостният аутфит непременно включва в себе си и съчетание от колие, пръстен, гривна или обеци. Предлагаме ви някои от най-актуалните тенденции, които ще помогнат в избора ви на аксесоари за предстоящите сезони. Така не само ще останете стилни и модерни през тази година, но и ще се откроите.

  • Комбинация от пръстени

Пръстените с нежен дизайн чудесно могат да бъдат комбинирани помежду си. Актуалните тенденции са носенето по няколко тънки халки почти на всеки пръст, както и комбинациите между по-ефектен пръстен и няколко тънки халки за завършек. И тъй като тук ръцете са центърът на вниманието, изящният маникюр е задължително допълнение.

  • Гривни

Част от актуалните тенденции несъмнено е напластяването не само на пръстени, но и на гривни и колиета. Може да заложите на няколко верижки, които да носите само на едната ръка, но нека те бъдат семпли и деликатни.

От друга страна, обемните гривни са също толкова модерни, но те трябва да бъдат носени само по една, като акцент във визията.

  • Перли

През тази година перлите отново ще бъдат навсякъде около нас - върху бижута, чанти, дрехи. Много свеж и модерен прочит за носенето им е именно под формата на фиба в косата. Дават ни възможност за едновременно стилна, елегантна и достъпна прическа и бижу в косата.

  • Халки

Вечната класика, обеците тип халки се завръщат във всякакви размери, но тази година определено на почит са големите халки с допълнителни детайли.

  • Символ безкрайност

Бижутата със знака на безкрайността са популярна модна тенденция, която до голяма степен се разраства заради красивото си значение и елегантен външен вид. Те са чудесно допълнение към всеки тип аутфит и добавка на сантиментален щрих към вашия стил, а също и перфектен подарък за специален човек.

Кошница

Няма повече продукти, налични за продажба

Кошницата е празна