Сайтът не поддържа вашия браузър. Препоръчваме ви да използвате Edge, Chrome, Safari или Firefox

Безплатна доставка над 50 лв. Безплатно връщане и замяна Повече информация

КАК ДА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ВАШИТЕ БИЖУТА

Правилната грижа и поддръжка на Вашите бижута ще помогне да гарантирате техните красота, блясък и дълголетие. Ето няколко полезни съвета от нас за това как да се грижите и поддържате бижутата си, които е важно да следвате:

  • Как да предпазите бижутата си от потъмняване и промяна в цвета

Потъмняването и промяната в цветовете са естествени процеси, които, с правилна грижа, могат да бъдат избегнати. Излагането на някои тежки химикали и вредна среда ще наруши целостта на бижутата Ви. Това включва, но не се ограничава до следното: изпотяване, парфюми, почистващи препарати, хлор, солена вода и сребърни покрития. Препоръчваме на нашите клиенти да премахват бижутата си преди лягане или преди физическа активност, както и да не ги мокрят или носят, докато са в сауна.

  • Как да съхранявате и почиствате бижутата си

Бижутата трябва да се съхраняват далеч от пряка слънчева светлина и топлина, в защитна кутия за бижута. Може да ги съхранявате отделно в полиетиленови торбички с цип, от които да изкарате въздуха. Никога не съхранявайте в поливинилови пластмасови торбички (като тези за боклук, например), тъй като съдържат серни съединения, или в гумени контейнерчета - биха довели до потъмняване на метала. Не съхранявайте бижутата си в банята или на други влажни места.

За да върнете блясъка и, ако се налага, да почистите бижуто си, препоръчваме да използвате мека микрофибърна или памучна кърпа. Важно е кърпата да е изцяло суха.

Бижуто трябва да е последният аксесоар, който добавяте към перфектната си визия. След напръскване с парфюм, изчакайте няколко секунди, докато абсорбира в кожата, и тогава поставете колието, обеците или гривната си. Това важи и при аксесоарите за коса, ако използвате лак или спрей. Бижуто е и първият аксесоар, който да свалите вечер – така ще го предпазите от закачане в дрехите и евентуално нарушаване на целостта им.

Кошница

Няма повече продукти, налични за продажба

Кошницата е празна