Сайтът не поддържа вашия браузър. Препоръчваме ви да използвате Edge, Chrome, Safari или Firefox

Безплатна доставка над 50 лв. Безплатно връщане и замяна Повече информация

8 ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ МЕДИЦИНСКА СТОМАНА

През последните години медицинската стомана набира все по-голяма популярност като тенденция в света на бижутата. Всъщност, за много хора тя е дори предпочитан избор пред благородните метали. В тази статия искаме да ви запознаем с нейните предимства и защо всяка дама трябва да притежава бижу, изработено от медицинска стомана.

  • Подходяща е за чувствителна и предразположена към алергия кожа

Медицинската стомана е хипоалергична и е перфектен избор за хора с чувствителна към метали кожа. Освен това, тя няма да оцвети кожата ви в зелен или друг цвят.

  • Не променя цвета си и не потъмнява с времето

Медицинската стомана е изключително устойчив материал. Тя е подходяща за ежедневна употреба, издържа на намокряне, не изисква много грижи и няма да потъмнее и да промени своя цвят.

  • Запазва перфектния си вид и блясък за дълго време

Външният вид на бижутата от медицинска стомана се запазва във времето. Те не губят своята красота, блясък и първоначален вид.

  • Устойчива на надраскване

В сравнение със златото и среброто, медицинската стомана е по-твърд материал, който е устойчив на надраскване, огъване и нараняване.

  • Благодарение на качествата си, това е и най-актуалният материал

Използва се от едни от най-известните и ценени брандове за бижута. Това я прави неизменна част от актуалните тенденции, като тя присъства с богато разнообразие от модели.

  • За разлика от златото и среброто, стоманата е по-достъпна

Именно това я прави предпочитан избор за притежание на красива колеция от модели на достъпни цени, както и перфектен вариант за подарък.

  • Най-екологичната опция в света на бижутата

В процеса на производство, количеството на използваната енергия и произведените отпадъци е драстично по-малко, отколкото при производство на други метали за бижута. Медицинската стомана няма неблагоприятно въздействие върху околната среда, тъй като не отделя никел, и е 100% рециклируема.

  • Комфорт при носене

Изключително лек материал, който е лесен и комфортен за носене.

Кошница

Няма повече продукти, налични за продажба

Кошницата е празна